Hoge eisen, lage kosten:

ONZE UITDAGING.

Wat u wilt weten

Over DSG wagenparkbeheer

DSG is een onafhankelijke dienstverlener gespecialiseerd in het beheer van bedrijfsvoertuigen. Het intensieve gebruik, vaak door verschillende chauffeurs, stelt hogere eisen aan inzetbaarheid en kostenbeheersing. Tussentijds actief hierop bijsturen kan onaangename eindafrekeningen voorkomen; precies waar DSG goed in is. Vanuit onze vestiging in Nieuw-Vennep staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze opdrachtgevers en hun chauffeurs.

Historie

Met onze oorsprong in de Nederlandse transportmiddelenindustrie, weten wij waarover we praten. De Dutch Service Group, waar DSG voor staat, zag in 2002 het levenslicht en bewees al snel haar kracht. Door het aangaan van innovatieve en slimme samenwerkingsverbanden – met onder andere leveranciers en onderhoudspartijen – waren én zijn wij in staat ‘wagenparkbeheer’ naar een hoger plan te tillen. Steeds meer opdrachtgevers, waaronder retailers met een landelijke distributienetwerk, doen hun voordeel met het volwaardige serviceconcept van DSG.

Filosofie

Met ons team van betrokken medewerkers en het eigen DSG informatiesysteem zijn wij in staat om Nederlandse wagenparken (vanaf 10 eenheden) effectiever en efficiënter te maken. Daarbij maakt het niet uit waar het materieel is aangeschaft, wat de contractvorm is en hoe het wordt ingezet. Naast bestel- en vrachtwagens beheert DSG net zo makkelijk bakfietsen, draglines, brandweerwagens, landbouwvoertuigen, getrokken materieel en intern transportmiddelen zoals heftrucks.

Kwaliteitsbeleid – ISO-9001 gecertificeerd

Kwaliteitszorg heeft onze volle aandacht. De klemtoon ligt niet zozeer op de normering (ISO-9001) zelf maar wel op continue verbeteren van onze interne en externe structuren. Jaarlijks laten wij dan ook een kwaliteitsaudit uitvoeren door een onafhankelijke certificatie-instelling (Bureau Veritas). Het ISO-certificaat bevestigd de kwaliteit die wij standaard voor ogen hebben.

Wat u ook onder ‘wagenpark’ verstaat, DSG beheert het. Van bakfiets tot bulldozer. Van bezorgscooter tot bestelwagen. Wij borgen de mobiliteit. En daarmee uw business. Zonder dat u er omkijken naar heeft. Dát is DSG.

  • 15 jaar ervaring
  • Merkonafhankelijke specialist
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Maatwerk applicaties
  • Voor alle denkbare transportmiddelen

Quick scan van uw wagenpark?

Neem contact op met ons

Ons team