Volcontinu in de weer voor uw klanten?

Stilstaan is er niet bij

DSG reist met chauffeur mee

Gegevensuitwisseling via gebruiksvriendelijke DSG schade-app

Effectief schadebeheer begint bij een goede informatievoorziening. Hoe actueler en vollediger, hoe sneller en beter DSG erop kan anticiperen. Speciaal voor dit doel is de DSG schade-app ontwikkeld: een praktische tool waarmee de chauffeur via tablet of smartphone gestandaardiseerde voertuiginspecties uitvoert en schade of pech direct kan melden. Door de chauffeur te verplichten zijn voertuig voor de eerste en na de laatste rit van de dag met de app te inspecteren, neemt de bewustwording toe en daalt de schadelast, zo leert onze ervaring.

Voertuig-verantwoordelijkheid


De werkdag van de chauffeur begint het openen van de DSG schade-app. Na inloggen verifieert hij het kenteken van zijn voertuig, dat hij aan de hand van een digitaal schadeformulier checkt op schades en gebreken. Met name in situaties waar chauffeurs geen vast voertuig hebben, doet deze procedure een beroep op hun verantwoordelijkheid. Wie schade rijdt en deze aan het einde van de werkdag niet zelf meldt, krijgt dit de ochtend erop terug via de voertuigcontrole door een collega.

Service- én managementtool


Naast het rapporteren van de voertuigstaat aan het begin en einde van de werkdag, gebruikt de chauffeur de DSG schade-app ook om schade of pech onderweg te melden. Hierdoor beschikken wij direct over alle gegevens – inclusief locatie – die nodig zijn om het betreffende transport zo snel mogelijk te hervatten. De koppeling van de app aan ons managementinformatiesysteem resulteert in waardevolle rapportages, waarmee we u helpen om nog scherper te sturen op resultaat.

Meer weten over de DSG schade-app? Neem contact met ons op.

De voordelen van onze schade-app op een rijtje:

  • Schadecontrol
  • Schade melden
  • Stranding
  • Mankement melden
app wagenparkbehere dsgwagenparkbeheer

Wilt u meer weten over onze schade-app?

Neem contact op met ons

Ons kernteam